PRIRODNI IZBOR WELLNESS-SR doo Subotica, KORAK DO BOLJEG ZDRAVLJA ... PRIRODNO!

024-56-83-57 Nazovite odmah

Često postavljana pitanja o COLON CLEANSE

P: Zašto su toliko važna biljna vlakna u ishrani?

O: Hranljiva vlakna su od vitalnog značaja za zdravlje debelog creva.Sprečavaju nagomilavanje sluzi, toksina i metaboličkog otpada. Vlakna čiste i održavaju zdravim debelo crevo, takođe vlakna pomažu u održavanju zdrave crevne flore.

P: Da li su ljuspice Psylliuma u COLON CLEANSE vlakna od zrna žitarice?

O: Vlakna Psylliuma jesu od semena žitarice, čak iako nisu u vezi sa pšenicom. Psyllium je prirodni preparat koji stvara vlaknastu masu. Nakon gutanja, ljuspice Psylliuma daju 60 do 70% topivih biljnih vlakana, stvarajući 8 puta veći volumen od onog koji stvaraju zobene mekinje. Prašak Psylliuma uvećava se 50 do 60 puta u stomaku stvarajući veću masu vlakana, ili " grubi materijal".

P: Šta su to rastvorljiva vlakna COLON CLEANSE?

O: Ljuspice se sastoje od rastvorljivih vlakana koje zovemo semiceluloza. Rastvorljiva vlakna, uvećanjem svoje mase, povećavaju količinu vlakana u stomaku apsorbujući tečnost pri čemu se stvara jedna želatinozna masa. Ova želatinozna masa podstiče ritmičke mišićne kontrakcije debelog creva. Ritmičke mišićne kontrakcije debelog creva odgovorne su za izbacivanje ostataka iz creva.

P: Da li topiva vlakna iz COLON CLEANSEA regulišu nivo holesterola u organizmu?

O:Topiva vlakna proizvoda COLON CLEANSE u kombinaciji sa ishranom koja sadrži niske količine zasićenih masti i holesterola smanjuje rizik od kardio-vaskularnih oboljenja. Holesterol se vezuje za vlakna i zajedno sa metaboličkim otpadom izbacuje iz organizma. Doza COLON CLEANSE-a obezbeđuje 5 grama od dnevo potrbnih 7 grama topivih vlakana.

P: Na koji način topiva vlakna iz Psylliuma čiste debelo crevo ?

O: Psyllium upijanjem vode pretvara se u sunđerasto-želatinoznu masu koja u sebe upija toksine iz debelog creva. Potapanjem vlakna Psylliuma bubre i stvaraju masu koja čisti naslage i toksine iz nabora i teško pristupačnih mesta u debelom crevu. Ljuspice Psylliuma imaju umirujući efekt na unutrašnjost debelog creva pošto nakon čišćenja podmazuju unutrašnje zidove creva stvarajući jedan tanak, klizav zaštitni sloj koji ima ulogu da štiti. Ovaj film kasnije omogućuje lako kretanje metaboličkog otpada.

P: Koja količina Colon Cleanse praška se preporučuje dnevno?

O: Količina varira u zavisnosti od osbe. Jedna kašika dnevno je prporučena doza. Maksimalna doza je tri kašike dnevno. Psyllium je odličan izvor hranljnih vlakan. Nema negativnih efekata na nervne reflekse, i nema nikakvih negativnih efekata na creva. Zbog ovih osobina u prednosti je naspram konvencionalnih farmaceutskih proizvoda, Psyllium je bezbedno koristiti i duže vreme. Maksimalna doza je 32 g. dnevno, podeljena u količinu od 7 g (jedna supena kašika) tri puta na dan.

P: Da li se preporučuje tretman detoksifikacije organizma pomoću COLON CLEANSE?

O: COLON CLEANSE možete svakodnevno koristiti, bez ikakve opasnosti. Na taj način se postižu najbolji rezultati. Psyllium vrši čišćenje i detoksikaciju nežno, bezbedno i efikasno.

P: Da li se prilikom upotrebe Psylliuma mora držati posebna dijeta?

O: Racionalna ishrana se uvek preporučuje, ali nije potrebno držati posebne dijete.

P: Da li COLON CLEANSE proizvod izaziva alergijske reakcije?

O: Ne mogu se isključiti u potpunosti alergijske reakcije kada organizam dođe u dodir sa nečim potpuno novim i nepoznatim, ali topiva vlakna Psylliuma ne izazivaju iritaciju ili alergijske reakcije (postoji mogućnost kod netopivih vlakana iz pšeničnih mekinja ). Kod nekih ljudi u početku može da izazove minimalno osećaj nelagode i nadutosti dok se organizam ne navikne na biljna vlakna. U tom slučaju preporučuje se smanjenje doze na pola i postepeno povećevanje u narednih dve nedelje sve dok se ne postigne unos dnevno preporučene doze. Uzimanje ovog proizvoda bez dovoljno tečnosti može da izazove gušenje. Proizvod COLON CLEANSE ne mogu uzimati osobe koje imaju problema sa gutanjem.

P: Da li mogu uzimati lekove tokom korišćenja proizvoda COLON CLEANSE?

O: Ne postoje kontraindikacije ovog proizvoda. Proizvod COLON CLEANSE uopšte nema veze sa zajedničkim korišćenjem terapija sa konvencionalnim lekovima i prirodnih vlakan namenjeniz čišćenju organizma. Preporučuje se korišćenje COLON CLEANSE proizvoda sat vremena pre ili sat vremena nakon uzimanja terapije lekovima. Ne preporučuje se istovremeno uzimanje proizvoda COLON CLEANSE i terapije lekovima pošto postoje sumlje da vlakna mogu sprečiti razgradnju lekova a samim tim i smanjiti učinkovitost lekova.

P: Koliki unos vode se preporučuje prilikom svakodnevnog korišćenja proizvoda COLON CLEANSE?

O: Dodatno se preporučuje svakodnevno piti 8-10 čaša vode. Takođe, uzimanje ovog proizvoda bez dovoljne količine vode može izazvati gušenje. Ne preporučuje se uzimanje proizvoda osobama koje imaju problema se gutanjem.

Mi smo uvereni da će te biti u potpunosti zadovoljni sa efektima prirodnog Colon Cleanse.

Colon Cleanse je nastao 1981. i ostao najbolji originalni dodatak ishrani od biljnih vlakana psylliuma, najkvalitetniji, 100% prirodan.

Želimo Vam da pronađete osećaj koji pruža višak energije, zadovoljstvo života i duhovni mir, nakon izvršene detoksifikacije organizma.

Goran Nimčević
DIREKTOR

"Čišćenje creva eliminiše izvore trovanja krvi toksinima omogućavajući na taj način prirodno obnavljanje energije. Čišćenje creva obnavlja organizam. "
Chai Yu – hua, kineski lekar iz 17.-og veka.
box"Najbolja hrana nije ništa bolja od najgore, ako je debelo crevo, taj pročistač tela, začepljen otpadnim materijama."
Dr. Norman Walker, pionir zdrave ishrane i detoksikacije, živeo je 116 godina
box"Jedino mesto gde danas možete videti zdravo debelo crevo je knjiga iz anatomije!... Bez obzira na vaše imovinsko stanje, bez obzira na vašu zdravstvenu prošlost,
bez obzira na vaš uzrast i pol, naslage sluzi u debelom crevu očvrsnu i iznenadilo bi vas šta se nalazi u njemu. "
V.E. Irons, specijalista za čišćenje debelog creva i detoksikaciju tela.
"Probavni system je centar celog tela.
Hrani sve naše organe i žlezde, ustvari svaku ćeliju.Kada se digestivni sistem ulenji, od zasićenih kiselina i toksina, postaje neefikasan. U crevu nastaju neprirodne kiseline koje štite materije (glikoproteine) formirajući trake duž celog zida debelog creva, "mukoidni plak". U stvari, ovo stanje se može pojaviti bilo gde u digestivnom traktu gde je velika zasićenost kiseline uključujući jednjak, želudac, tanko i debelo crevo. Sa razvojem digestivnih problema povećava se nefunkcionalnost. Problem nastaje kada creva postanu otrovna "kanalizacija". Jednom kada creva postanu toksična i krv postane toksična jer krv protiče kroz krvne sudove creva noseći hranljive materije koje hrane srce, pluća, mozak, mišiće, itd. i završava u jetri – nigde drugde, nakon čega jetra mora da eliminiše toksine iz krvi. Nakon nekoliko godina prečišćavanja krvi pune toksina koja dolazi iz debelog creva jetra postaje sve sporija. Pošto jetra postane neefikasna višak toksina prolazi kroz druge organe tela: bubrezi, srce, limfu, zglobove, mozak, kožu, itd. gde se nagomilani otrovi manifestuju kroz razna obolenja. Tamo gde se gomilaju toksini, cirkulacija je slaba i nastaje nedostatak kiseonika i hranljivih sastojaka."
Dr. Rich Anderson, ND
"Ako ne živite pomalo asketskim životom daleko od civilizacije izbegavajući "ludosti" u vašoj ishrani, vaša krv i vaša tkiva će akumulirati toksine i postepeno gubiti svoju funkcionalnu vitalnost. Ako neredovno detoksifikujete vaše telo od toksina, raspoloženje će vam se pogoršati, dok se vaše telo neće obnavljati, što izaziva spontano samopročišćavanje u vidu dijareje, akni, bubuljica, temperature, pega na jetri, smrdljivog znoja i dr. ili će jednostavno telo odustati od borbe i omogućiti nastanak raka, tuberkuloze i drugih smrtonosnih oboljenja."
The Tao of Health, Sex and Longevity. Din Danielova knjiga, najprodavanija u svetu.
"Svako tkivo se hrani putem krvi, koja se opet hrani preko creva. Kada su creva prljava i krv je prljava a samim time i drugi organi i tkiva… neminovno je da se mora voditi računa o crevima pre nego što se dogode bolesti."
Dr. Bernard Jensen; DC,ND, PhD.
"Preko 22.000 operacija obavio sam lično i nisam naišao na normalno debelo crevo, a u preko 100.000 operacija obavljenih pod mojom ingerencijom, manje od 6% pacijenata je imalo normalno debelo crevo."
Dr. Harvey Kellogg, MD.